Renovering af hus der lever op til dine ønsker og drømme

Har du en drøm om at få renoveret og moderniseret din bolig, så er du kommet til det rette sted. Hos Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring inden for blandt andet renovering af hus, som vi udfører for både private kunder og erhvervskunder i Silkeborg, Skanderborg, Kjellerup og omegn.

Ingen opgave i forbindelse med at renovere hus er hverken for stor eller for lille til, at vi vil tage imod den. Vi kan med andre ord klare enhver opgave, og vi kan tilmed tilbyde at løse den i en hovedentreprise, hvis der er tale om en større indvendig eller udvendig renovering eller ombygning af hus.

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, som sikrer dig fem års garanti på alt håndværksmæssigt udført arbejde, og på den måde kan du altid være sikker på at være dækket ind i tilfælde af, at vores håndværk mod forventning ikke lever op til standarderne.

Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du får den rette løsning

Gennem vores mange års erfaring inden for diverse forskellige former for tømrerarbejde, herunder også renovering af hus, har vi oparbejdet solide kompetencer til at kunne tilbyde professionel og kompetent rådgivning inden for enhver type opgave. 

Vi starter altid med en grundig dialog med dig om dine ønsker og behov til den forestående renovering, og på den måde sikrer vi, at du får det endelige resultat, som du går og drømmer om.

Det kan for eksempel være, at drømmen er at få tagetagen indrettet eller bygget om, eller det kan være, at du kunne tænke dig at få en helt ny inddeling af dit hus. Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om drømmen er en renovering, ombygning eller en tilbygning til hus.

Der er mange forskellige ting, som du skal tage stilling til i forbindelse med et renoveringsprojekt. Det kan for eksempel være valg af materialer og farvesammensætninger, men vi sørger for at hjælpe dig undervejs, så du træffer de rette valg. Mangler du inspiration eller ideer til, hvad der kan lade sig gøre, eller hvordan du får mest muligt ud af de forskellige rum i din bolig, så kommer vi også gerne med vores egne forslag og ideer, hvis du ønsker det.

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse?

Kunne du tænke dig at få bygget og monteret et helt nyt køkken, som er tilpasset lige netop dine og din families behov, og hvor der er plads til hele familien på jeres præmisser, eller kunne du tænke dig at få renoveret det gamle og umoderne badeværelse i huset? Drømmer du måske om at få bygget et ekstra badeværelse?

Vi står klar til at gøre dine drømme og ideer til virkelighed, uanset om der er tale om et nyt køkken, badeværelse eller en gennemgribende renovering af hele boligen.​

​VI KAN FORETAGE DIN RENOVERING AF HUS I HOVEDENTREPRISE

I forbindelse med større renoveringsopgaver tilbyder vi at foretage opgaven i en hovedentreprise, så du får en totalløsning, uanset om der skal bygges nyt, bygges til eller bygges om.

Som tømrer og snedker er vi specialister i træ, men vi løser ofte hele entrepriseopgaver, hvor vi har et godt og fast samarbejde med andre erfarne håndværkervirksomheder, som vi selv kan stå inde for. Vi bygger blandt andet i hovedentreprise, når der skal etableres et nyt køkken eller badeværelse, eller når der skal udføres andre opgaver, der involverer flere forskellige faggrupper.

På den måde får du en samlet løsning, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Hvad koster renovering af hus?

Har du et gammelt hus, der skal renoveres, er du formentlig meget interesseret i at vide, hvad det kommer til at koste dig. Vores priser på renovering af hus afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Hvor mange m2 der skal renoveres
  • ​Om der i samme omgang også skal bygges om eller bygges til
  • ​Hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer
  • Om renoveringen involverer køkken og/eller badeværelse

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din boligrenovering

Kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på lige netop den renovering af hus, som du går og drømmer om, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi aftale nærmere om, hvornår vi skal komme ud forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak omkring dine ønsker, drømme og behov.

På baggrund af vores møde udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig, der lever op til dine ønsker og dit budget.

Du kan med fordel ringe til os for en nærmere aftale på telefon 86 85 33 50, men du kan også skrive til os på vores e-mail info@rts-aps.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

5 års garantiordning

Hos os sikrer du dig 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af arbejdet.

Medlem af Dansk Byggeri

Når du vælger en tømrer, der er medlem af Dansk Byggeri kan du altid føle dig 100 % tryg og sikker.

Små opgaver og hovedentrepriser

Vi tilbyder både hjælp til små projekter og store totalløsninger - helt fra projektering til opførelse.

Virksomhed

Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning

CVR: 48574017

Kontakt

Telefon: ​86 85 33 50

E-mail: info@rts-aps.dk