Nyt tag og andet tagarbejde

Et tag bliver udsat for meget gennem tiden, og det skal også kunne holde til en del. Derfor er det vigtigt, hvis du skal have lagt nyt tag, at du får en professionel og erfaren fagmand til at løse opgaven for dig. Så du er sikker på, at dit nye tag kan holde til det danske vejr.

Vi har mange års erfaring med diverse tagarbejde og lægning af nyt tag, som vi har lagt for kunder i vores lokalområde omkring Silkeborg, Skanderborg og Kjellerup.

MANGE MULIGHEDER MED NYT TAG

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Hos Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning rådgiver og inspirerer vi dig med udgangspunkt i dit hus.

Skal du have bygget nyt hus, og i den forbindelse også have lagt et nyt tag, klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere. På den måde er du garanteret at kvaliteten altid er i top – og arbejdet er færdigt til tiden.

Et af vores specialer er tagterrasser. Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus. tag​

VI ER DIN PROFESSIONELLE PARTNER

Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning er din professionelle partner, når du skal have lagt nyt tag eller lavet andet tagarbejde.

Kontakt os allerede i dag og tag en snak med os om dine ønsker og behov til et nyt tag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om du bor i Skanderborg, Silkeborg, Kjellerup eller et helt andet sted.

Skriv til os på e-mail info@rts-aps.dk eller ring på telefon 86 85 33 50.​

5 års garantiordning

Hos os sikrer du dig 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af arbejdet.

Medlem af Dansk Byggeri

Når du vælger en tømrer, der er medlem af Dansk Byggeri kan du altid føle dig 100 % tryg og sikker.

Små opgaver og hovedentrepriser

Vi tilbyder både hjælp til små projekter og store totalløsninger - helt fra projektering til opførelse.

Virksomhed

Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning

CVR: 26642469

Kontakt

Telefon: ​86 85 33 50

E-mail: info@rts-aps.dk