hovedentreprise tilbydes af totalentreprenør

Skal du bygge nyt, bygge til eller bygge om, så står vi hos Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning klar til at udføre hele din hovedentreprise. 

Vi tilbyder en totalløsning, der spænder fra projekteringen til opførelsen, og vi hjælper kunder i blandt andet Kjellerup, Silkeborg, Skanderborg og omegn.

Vi klarer alle opgaver – store som små.

VI HAR ET TÆT SAMARBEJDE MED ANDRE FIRMAER

Selvom træ er fundamentet for vores arbejde, løser vi ofte entrepriseopgaver. Vi samarbejder fast med andre erfarne håndværksvirksomheder om større byggeopgaver og renoveringsarbejde.

Vi kan blandt andet tilbyde hovedentreprise i forbindelse med etablering af et nyt badeværelse eller køkken, et nyt hus eller avanceret tagarbejde, der involverer flere faggrupper.​ Vi tilbyder altid en kyndig byggerådgivning i forbindelse med dit byggeri, så resultatet bliver smukt og holdbart og lever op til din ønsker og drømme.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN HovedENTREPRISE

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på din hovedentreprise - uanset om du bor i Silkeborg, Skanderborg, Kjellerup eller et helt andet sted. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 85 33 50, men du kan også skrive til vores e-mail info@rts-aps.dk, hvis du foretrækker det.​

5 års garantiordning

Hos os sikrer du dig 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af arbejdet.

Medlem af Dansk Byggeri

Når du vælger en tømrer, der er medlem af Dansk Byggeri kan du altid føle dig 100 % tryg og sikker.

Små opgaver og hovedentrepriser

Vi tilbyder både hjælp til små projekter og store totalløsninger - helt fra projektering til opførelse.

Virksomhed

Resenbro Tømrer- og Snedkerforretning

CVR: 26642469

Kontakt

Telefon: ​86 85 33 50

E-mail: info@rts-aps.dk